マールブランシュ「生茶の菓」
*English follows Japanese.
以前もご紹介したマールブランシュから今回は「生茶の菓」をご紹介します。
京 宇治 白川をはじめとする厳選したお濃茶をたっぷり使い、ゆっくりと火入れをして作られたというお濃茶フォンダンショコラ「生茶の菓」。
風味も食感も全て「生」の味わいを追求したというだけあって、一口食べてなめらかな口当たりと、口の中でとろけるような食感はまるで生チョコのよう。
しかもお茶の濃厚な旨味と美味しさを十分に感じられるもので、個人的には最強の抹茶チョコ!
一粒で十分な満足感を得られる贅沢なフォンダンショコラです。
なお、冷やして食べると凝縮した味の深みと食感がよりいっそう際立って美味しくいただけます。
誰にでも喜ばれる京都のお土産になる事間違いなしです。
京都に訪れた際にはぜひ店舗へ味を運んでみてください。
インターネットでも購入可能です。
マールブランシュ http://www.malebranche.co.jp
「生茶の菓」 3個入り 750円(税込)
2019年11月18日時点
Kyoto Malebranche Dark Green Tea Fondant Chocolat “NAMA CHA no KA”
“NAMA CHA no KA” is a product from Malebranche which we introduced in our previous article.
“NAMA CHA no KA” is Nama-cha fondant chocolat made by slowly baking the dough with plenty of fine dark green tea including Kyoto, Uji and Shirakawa.
The flavor and texture are both for pursuing a “raw” taste, so the smooth texture like it melts in your mouth is like ganache.
You can also savor the rich taste and deliciousness of tea. It could be the best matcha chocolate for you ever!
You would love a luxurious fondant chocolate that is satisfying with just one piece.
In addition, when you eat it cold, its rich and deep taste will be brought out even more.
This would be great gift for anyone.
Visit the store when you are in Kyoto.
It is also available online.
Malebranche http://www.malebranche.co.jp
NAMA CHA no KA 3 pieces 750 yen (tax incl.)
Nov 18, 2019