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マールブランシュ「茶の菓」京都・清水坂店限定

*English follows Japanese.

今回は京都から、お濃茶を使用して作られたラングドシャ「茶の菓」をご紹介したいと思います。

お濃茶とは、お抹茶には点てて飲まれる「薄茶」と練って飲まれる「濃茶」があり、一般的に「薄茶」に比べ「濃茶」は苦味や渋みの少ない上質な茶葉から作られるとのこと。

こちらの「茶の菓」がすごいのは、契約農家さんとともに最高の茶葉作りから力を入れているところ。

「茶の菓」専用のお濃茶で作られたラングドシャと独自配合して作られたホワイトチョコの組み合わせは絶妙なハーモニーを奏でます。

ひとくち食べてみると、ラングドシャのサクッとした食感の後にホワイトチョコのパリッとした気持ちの良い食感、そしてホワイトチョコのミルク感たっぷりの甘さの後にとても風味の良いお濃茶の味がきて、とっても美味しいスイーツでした。

質の良い素材とこだわりの仕上がりで、非常に満足感もあり、高級感も感じられるお菓子でもあると思います。

こちらのパッケージは京都清水坂店限定の箱で、とても可愛いらしく、これは頂けたらとてもうれしい!

これからの紅葉の時期、京都へ行く予定のある方はぜひ手に取ってみてください。

京都にある店舗の他、違うパッケージのものでしたらオンラインでも購入可能です。

マールブランシュ   http://www.malebranche.co.jp

「茶の菓」5枚入り 清水坂店限定 750円(税込)

2019年11月11日時点

Kyoto Malebranche Shimizuzaka store limited “CHA no KA”

“CHA no KA” is Langue de chat made from dark green tea from Kyoto.

There are two types of matcha, “thin tea” is prepared by bamboo whisk and “thick tea” is kneaded to make tea. Generally, “thick tea” is made of higher quality tea leaves with less bitterness and astringency than “thin tea”.

What is great about this “CHA no KA” is that they cooperate with contract farmers to make the best tea leaves.

The combination of langue de chat made with special thick tea for “CHA no KA” and white chocolate made with a unique blend creates an exquisite harmony.

The crispy texture of the langue de chat is followed by the crunchy and pleasant texture of white chocolate. Full of flavor from thick tea comes after the sweetness of white chocolate with plenty of milk and this makes it so tasty.

Fine quality ingredients and finish would give you satisfaction and classy feelings.

This package is limited to the Kyoto Shimizuzaka store and very cute, so it would make a delightful gift!

Check this item if you plan to go to Kyoto for the coming autumn leaves.

The product is available at their stores in Kyoto, and different type of package is available online.

Malebranche http://www.malebranche.co.jp

“CHA no KA” 5 pieces in package limited to Shimizuzaka store 750 yen (tax incl.)

Nov 11, 2019