このウェブサイトは横画面には対応しておりません。
スマートフォンの向きを縦にしてご閲覧ください。

2019.11.09 和菓子

TORAYA CAFE 季節限定商品「あんペースト[栗]」

*English follows Japanese.

以前の記事で「あんペースト[こしあん]」をご紹介しましたが、今回は秋の季節限定商品「あんペースト[栗]」をご紹介します。

こちらの「あんペースト[栗]」は国産とフランス産の栗、貴重な白小豆100%の白あんを使用した、贅沢なペーストです。

普通の栗のペーストだともったりと重く甘く感じる事がありますが、白あんが入っておりあまさも控えめだからかとても軽く感じられ、食べやすいです。

パンはもちろん、ヨーグルトやアイスに添えて食べても良いし、パンケーキに添えたら一気に秋のスイーツに様変わりします。

今TORARA CAFE で販売している「あんパフェ(和栗のクリーム白玉)」も白玉とアイスクリームとこのあんペーストさえあればお店の味を再現できそう!

9月20日から12月上旬までの予定での限定発売になりますので、お早めに。

販売店舗は、あんスタンド北青山店、あんスタンド新宿店、あんスタンド銀座店、トラヤカフェ青山店になります。

TORAYA CAFE https://www.toraya-group.co.jp/toraya-cafe/news/pid-3774/

「あんペースト[栗]」   864円(税込)

2019年11月9日時点

TORAYA CAFE Seasonal product “An paste [Chestnut]”

In our previous article, we introduced “An paste [Koshian]”. And this time we will introduce the autumn seasonal product “An paste [Chestnut]”.

This “An paste [Chestnut]” is a classy paste that uses domestic and French chestnuts and white bean paste made from 100% precious white azuki beans.

Ordinary chestnut paste may sometimes feel heavy and too sweet, but since this paste contains white bean paste with modest sweetness, it is very light and easy to eat.

You can enjoy it with yogurt or ice cream as well as bread, or you can put it with pancakes and it will turn into autumn sweets.

“An Parfait, Japanese chestnut cream Shiratama” is currently on sale at TORAYA CAFE. You will be able to create homemade one if you have Shiratama mochi, ice cream and this bean paste!

It will be on sale for a limited time from September 20th to early December. Buy now if you’re interested!

You can purchase at An Stand Kita Aoyama, Shinjuku Store, Ginza Store, and Toraya Cafe Aoyama Store.

TORAYA CAFE https://www.toraya-group.co.jp/toraya-cafe/news/pid-3774/

An paste [Chestnut] 864 yen (tax incl.)

Nov 9, 2019