LA GONDOLA「タラコのパテ」「オイルサーディンwithオーガニックトマト&EXVオリーブオイル」
*English follows Japanese.
年末も近づき、お呼ばれや自宅パーティーが多いそんな時期にオススメの美味しい缶詰をご紹介します。
ポルトガルでも有名な缶詰のメーカー LA GONDOLA。
今回はLA GONDOLA の「タラコのパテ」と「オイルサーディンwith オーガニックトマト&EXVオリーブオイル」をご紹介します。
「タラコのパテ」はタラコそのままの美味しさが詰まった缶詰で、そのままクラッカーなどに乗せても美味しいし、クリームチーズなどとあえたらまたパーティー向けの一品になりそうです。
「オイルサーディンwith オーガニックトマト&EXVオリーブオイル」は肉厚の食べ応えのあるオイルサーディンで、ニンニクやチーズを入れてぐつぐつ火にかけるだけで美味しくいただけるそうですが、オリーブオイルもとても質の良い美味しさなのでなので、それを生かしてパスタのソースにしても、また美味しいパスタの一品ができそう!
どちらの缶詰にも一切の保存料や着色料など使用しておらず、お子様でも安心していただけます。
持ち寄りパーティーの時、クリスマスの時期に頂いたらとても喜ばれるお品物だと思います。
輸入元、PORTO DO PORTOのサイトの他、取扱店ございますので、ご確認下さい。
LA GONDORA
「タラコのパテ」 864円(税込)
「オイルサーディンwith オーガニックトマト&EXVオリーブオイル」 842円(税込)
2019年11月22日時点
LA GONDOLA “Codfish Roe Pate” “Oil Sardine with Organic Tomato & EXV Olive Oil”
We introduce delicious canned foods that are recommended for the coming end of the year that is busy for visitings and home parties.
LA GONDOLA, a famous canning maker in Portugal.
What we introduce you in this article is LA GONDOLA‘s “Codfish Roe Pate” and “Oil Sardine with Organic Tomato & EXV Olive Oil”.
“Codfish roe pate” is a canned cod roe that its original taste is packed. You can enjoy it by topping on crackers, or mixing with cream cheese. It will be loved at parties.
“Oil sardine with organic tomato & EXV olive oil” is a thick and filling oil sardine. You can enjoy it simply by simmering it with garlic and cheese, but good quality olive oil also makes a tasty pasta sauce!
No preservatives or colorings are used in either can, so it is safe and secure for children.
It will be a very pleasing item for Christmas party.
Check the details and physical stores at PORTO DO PORTO, the importer’s website.
LA GONDORA
Codfish Roe Pate 864 yen (tax incl.)
Oil sardine with organic tomato & EXV olive oil 842 yen (tax incl.)
Nov 22, 2019