東京・京都 ラ・サブレジエンヌ「サブレ ミニ缶」
*English follows Japanese.
フランス、サブレ・シュル・サルト発祥のサブレは今も変わらない伝統のレシピで焼き上げられ、世界中で愛されるお菓子です。
今回ご紹介する「ラ・サブレジエンヌ」のサブレはフランス・ロワール地方のサブレの町で作られ、味はもちろん、箱や缶の可愛さがたまらないサブレです。
またこちらで作られるサブレはレシピに一切の着色料、保存料、遺伝子組換え作物を使用せず、素材の大部分はフランス西部の地元で仕入れたものを使用しており安心して食べられるお菓子でもあります。
サブレも薄く焼き上げられており、サクサクとした食感がたまらないサブレです。
ピュアバターの方は、バターのコクのある味と美味しさが感じられるサブレで、塩バターキャラメルはキャラメルの甘さがたまらない、子供から大人まで誰もが大好きな味です。
これからの季節がら、クリスマスパーティーの手土産として、子供たちのクリスマスプレゼントに添えてなど色々と使い勝手が良さそうな手土産になりそうです。
購入は「ラ・サブレジエンヌ」日本橋三越本店、高島屋玉川店、JR京都伊勢丹、シャルマン・グルマン青山にて購入可能です。
ラ・サブレジエンヌ https://www.c-gourmand.jp/products/list?category_id=10
「ミニ缶 アン・マタン・ア・パリ(塩バターキャラメル)」 1,050円(税別)
「ミニ缶 パリブルー(ピュアバター)」 1,050円(税別)
2019年12月11日時点
Tokyo / Kyoto La Sablésienne “Sablé in mini-can”
Sablé, originating in Sablé-sur-Sarthe, France is a sweet that is baked with the same traditional recipe and is loved all over the world.
The sablé from “La Sablésienne” is made in the town of Sable in the Loire region of France. The sablé pleases you with both the taste and the cute design of box and can.
In addition, the sablé made here does not contain any coloring agents, preservatives, or genetically modified crops in the recipe, and most of the ingredients are locally procured in western France, so it’s safe and secured.
The sablé is thinly baked, and the crispy texture is amazing.
Pure Butter has the rich taste and deliciousness of butter, and Salt Butter Caramel has a taste favored by all the generations with the sweet caramael.
It will be very practical as a souvenir for Christmas parties, or boxing it with children’s Christmas gifts.
The products are available at “La Sablésienne“ Nihombashi Mitsukoshi Main Store, Takashimaya Tamagawa Store, JR Kyoto Isetan, and CHARMAN GOURMND Aoyama.
La Sablésienne https://www.c-gourmand.jp/products/list?category_id=10
Un Matin à Paris in mini-can (Salt Butter Caramel) 1,050 yen (tax excl.)
Paris Bleu in mini-can (Pure Butter) 1,050 yen (tax excl.)
Dec 11, 2019