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京都 八起庵「やき鳥焼」

*English follows Japanese.

1970年、鴨川に面した京都丸太町に川西満佳が一代で築き上げた鳥料理専門店「京の鳥どころ 八起庵」。

料理の用途や時期に応じて、大将みずから鶏・鴨を吟味し、独自の技法で熟成させ、旨味を凝縮させているとのこと。

そんなこだわりの鳥料理専門店、八起庵より「やき鳥焼」をご紹介します。

やき鳥焼」はあらかじめ味付けされている鶏肉なので、取り出して焼くだけの主婦には嬉しい商品です。

大きめに切られた肉は柔らかく、しかも弾力のある歯ごたえで食べごたえがあり、中から溢れる鶏肉の旨味はさすが鳥専門店nのお肉という感じでした。

これは頂いたら非常に嬉しい!

あらゆる世代に喜ばれそうな商品です。

ご購入は催事や店舗への電話、faxで受け付けているそうです。

八起庵 https://www.hachikian.com

やき鳥焼き」  1,500(税別) 【発送の場合はプラス送料】

                                                (2020-1-15現在)

Kyoto – Hachikian “Yakitori-yaki”

In 1970, Mitsuka Kawanishi opened a bird meat cuisine restaurant called “Kyoto no Toridokoro Hachikian” in Marutamachi facing the Kamo River in Kyoto,

Depending on the type of dish, the head chef chooses the best chicken and the best duck in the season and matures them with his own technique to condense the umami flavor.

“Yakitori-yaki” is a dish of Hachikian, the finest bird meat cuisine restaurant.

Yakitori-yaki is pre-seasoned chicken, so it’s very easy to cook.

The chunky chicken is tender and chewy, and the juicy umami coming out of the chicken is just amazing.

This is definitely something everyone will love!

You can purchase it at event halls, by phone and fax to the restaurant.

Hachikian https://www.hachikian.com

Yakitori-yaki 1,500 (tax excl.) [extra charge in delivery]

Jan 15, 2020