athletia(アスレティア)「クーリングボディジェル」
*English follows Japanese.
以前に何度かご紹介しているathletia(アレスティア)から今回は「クーリングボディジェル」をご紹介します。
athletia(アスレティア)では、自分を大切にするように環境を大切にする、“クリーンビューティ”の考え方を重視し、自然由来にこだわった成分を厳選しており、ブランド共通成分のうち、シソとアシタバについては、農薬や化学肥料を使わないサステナブルな循環型農園で栽培したものからエキスを抽出しています。
汗をかくと、お肌の潤いは逃げてしまう…だからお肌をひんやりとさせつつ、お肌を潤してくれるのがご紹介する「クーリングボディジェル」です。
ジェル状なのにお肌に塗った瞬間に水のテクスチャーに変化してお肌にすっとなじみます。
実際使用してみると、塗った部分がスッと爽やかになり、これからの汗ばむ時期にはぴったり。
しかもペパーミントとラベンダーの香りでとっても心地よく過ごせそうな気持ちになりました。
お風呂上がりに首筋などに塗ると、クールダウンしつつお肌もしっとりと整うので、おすすめです。
香りもユニセックスな香りなので、男性、女性共に使用できると思います。
これから、ジメジメとした時期が続く中、マスクもつけなきゃ…という状況で不快な思いをする方も多いはずですが、そんな不快な思いを解消するにはもってこいのアイテムなはずで、ギフトとしても喜ばれるはずです。
athletia(アスレティア) https://onlineshop.athletia-beauty.com/ja/すべてのカテゴリー/PRODUCTS/LINE/active-%26-go/クーリング-ボディジェル/p/941917
「クーリングボディジェル」 3,300円(税込)
2020-7-3現在
athletia “Cooling Body Gel”
athletia which was previously introduced several times, has a product called“Cooling Body Gel”.
athletia values the environment as if we value ourselves. With the idea of ”clean beauty”, they carefully select natural ingredients. Among the common ingredients of the brand, for Japanese basil(=perilla) and ashitaba(Angelica keiskei), they extract from those cultivated in a sustainable circulating farm that does not use pesticides or chemical fertilizers.
When you sweat, your skin gets dehydrated. “Cooling Body Gel” moisturizes your skin while keeping it cool.
The gel transforms to a water texture the moment it is applied to the skin, and it blends smoothly into the skin.
The part the gel is applied feels refreshing, and it will be perfect for the sweaty weather in this coming season.
The scents of peppermint and lavender also make you feel very comfortable.
It is recommended to apply it to your neck after taking a bath, as it will cool down and moisturize your skin.
The product with the unisex scent is likable to any gender.
Many people have been feeling uncomfortable having to wear a mask in this humid weather. This item will be a great gift to solve the trouble.
Cooling Body Gel 3,300 yen (tax incl.)
Posted: Jul 3, 2020